fbpx
Gratis verzending vanaf €30,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €30,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis
3 mei 2022

DMAE

DMAE - Perfect Health

DMAE is een afkorting voor de chemische namen dimethylaminoethanol en dimethylethanolamine. Het is een stof die van nature in kleine hoeveelheden wordt aangemaakt in de hersenen. In het lichaam wordt DMAE omgezet tot choline, wat een voorloper is van de neurotransmitter acetylcholine. De stof komt ook in hogere concentraties voor in bepaalde vissoorten zoals ansjovis en sardines.

Acetylcholine

DMAE is van belang voor de aanmaak van acetylcholine. Acetylcholine is een neurotransmitter die van groot belang is voor het goed functioneren van het brein. De neurotransmitter is betrokken bij de impulsoverdracht van de zenuwcellen naar de skeletspieren en heeft de functie om signalen van de hersenen over te zetten naar de spieren zodat deze weten dat ze in beweging moeten komen. Daarnaast draagt acetylcholine bij aan de verwerkingssnelheid van informatie in de hersenen en houdt deze het geheugen op peil. Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat acetylcholine van belang is voor een goed geheugen en leerprestaties. DMAE is betrokken bij de aanmaak van acetylcholine dat wordt opgebouwd uit choline.

DMAE-suppletie

DMAE wordt vaak gebruikt in supplementen die bijdragen aan verbetering van de hersenfunctie vanwege de goede opneembaarheid van de stof. DMAE is toegevoegd aan Brain Support van Perfect Health dat bijdraagt. Dit product biedt ondersteuning aan een goede hersenfunctie.

Lees ook
Signalen van vitamine B12 tekortDMAE is een afkorting voor de chemische namen dimethylaminoethanol en dimethylethanolamine. Het is eLees verder pijl

10% korting

10% korting ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.