Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Wat is een EMB bloedtest?

EMB bloedtest - Perfect Health

Tegenwoordig zijn er diverse alternatieve behandelaars die EMB bloedtesten aanbieden. Overal in Nederland kun je een EMB test laten doen, maar wat gebeurt er eigenlijk bij zo’n analyse? Het idee van een Energetisch Morfologische Bloedtest – zoals hij voluit heet – is dat je zou kunnen zien in welke mate bepaalde stoffen aanwezig zijn in je lichaam. Het betreft een bloedonderzoek waarbij middels een vingerprik enkele druppels bloed af worden genomen. Middels deze bloeddruppels zou je precies te weten kunnen komen wat je mist in je lichaam om weer in balans te komen. Zo zou je hormonen, voedingsstoffen en andere bloedwaarden kunnen meten met slechts een paar druppels bloed. Blijkt uit de test dat je tekorten hebt, dan vul die die aan door je eetpatroon te veranderen en extra supplementen te slikken. De EMB bloedtest is een homeopathisch onderzoek en daardoor heeft deze test geen wetenschappelijke fundering. Of deze test betrouwbaar is, is dan ook maar de vraag.

Het verschil met de Premium Health Check

Bij Perfect Health is de Premium Health Check daarentegen een medisch gevalideerd onderzoek, dat betekent dat de uitslag 100% betrouwbaar is en op basis daarvan onderbouwde en resultaatgerichte adviezen kunnen worden gegeven, ook supplementen. Bij de bloedtest worden 5 buisjes bloed afgenomen door een laborant. Deze worden vervolgens door een gecrediteerd ziekenhuis & artsen laboratorium onderzocht en brengen maar liefst 30 bloedwaardes in kaart. Op die manier krijg je een zeer compleet inzicht in jouw gezondheid en kunnen wij jou gericht en effectief helpen bij het verbeteren van je gezondheid. De uitslag van jouw bloedtest wordt in combinatie met een leefstijlanalyse uitgebreid met je besproken door medisch onderbouwde gezondheidsadviseurs. Je krijgt een gezondheidsadvies op maat. Dit is een bewezen effectieve manier van preventie.

Waarom wij geen EMB testen aanbieden

Een EMB bloedtest is een gemakkelijk middel voor bijvoorbeeld therapeuten en coaches die niet medisch onderlegd. Ze hebben geen toegang tot gecrediteerde laboratoria en koppelen in de meeste gevallen wel supplementen aan de uitslag van de EMB bloedtest. Helaas weet de consument onvoldoende dat dit niet wetenschappelijk niet onderbouwd, terwijl ze dat wel denken.

De Premium Health Check werkt anders en is een kwalitatief hoogwaardig bloedonderzoek inclusief leefstlijlanalyse.  Al meer dan 13 jaar behandelen we bij Perfect Health op deze manier bloedonderzoeken voor zorgprofessionals en privéklinieken. We hebben al meer dan 200.000 succesvolle consulten gegeven met significant positieve resultaten, die volledig aantoonbaar zijn dankzij betrouwbare hermetingen in het bloed. Premium Health Check doen? Lees hier meer!

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Curcuma
Zink
Cortisol de oorzaak van slechte slaap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.