Cyber Monday, 15% korting op alle supplementen! Code: CYBERM (excl. herhaalservice en voordeelverpakkingen)

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis
Charly Luske – Zanger, Acteur & Producer
"We worden nou eenmaal ouder, maar dat betekent niet dat ik mijn fitheid niet meer hoef uit te dagen."

Hij deed in 2011 mee aan de talentenjacht The Voice of Holland, werd publieksfavoriet, behaalde de halve finale en ging vervolgens een mooie carrière tegenmoet als zanger en producer. Daarnaast heeft hij in tientallen musicals en televisie series gespeeld en heeft een enorme affiniteit met gezond en fit zijn. We hebben het over niemand minder dan Charly Luske.

Om te beginnen: wat is de reden geweest dat je ervoor hebt gekozen om de Premium Health Check te doen?

Eens in de zoveel tijd vind ik het fijn om mijn bloed even goed te laten onderzoeken. Gewoon om in de gaten te houden waar ik sta met mijn gezondheid. Ik heb namelijk erg onregelmatig werk. Sommige weken werk ik wel 100 uur en andere weken misschien maar 10 uur. Ik sport wel regelmatig, maar mijn eetmomenten zijn daarentegen weer wel onregelmatig. Het is over het algemeen wel gezond maar ook erg wisselvallig. Wanneer ik mij wat vermoeider voel, vraag ik mij af of het dan komt omdat ik een periode weer te veel heb gedaan of dat ik misschien een tekort heb aan iets. Te veel stress en veel werk kan ik herkennen. Daar kan ik dan ook iets aan doen. Maar stel dat je erachter komt dat je een tekort hebt is het natuurlijk fijn om te weten.

Helemaal mee eens! Meten is weten en voorkomen is belangrijker dan genezen. Wat zijn jouw ervaringen met de Premium Health Check?

Mijn laatste Premium Health Check was ongeveer een jaar geleden dus ik wilde weer even kijken hoe alles ervoor staat. Het bloedprikken ging snel en professioneel. Ik heb de naald niet eens gevoelt, dat is wel zo prettig! Het consult met de gezondheidsadviseur van Perfect Lab was weer uitgebreid en erg informatief. Zij heeft mij door de verschillende waardes heen gepraat en er was ruimte voor vragen. Mijn resultaten waren heel goed. Dat was een mooie bevestiging dat mijn levensstijl mij daadwerkelijk gezond houdt. Wel bleek mijn cholesterol iets verhoogd te zijn. Dit was voor mij wel een verrassing, omdat ik naar mijn idee wel gezond leef en geen overgewicht heb.

Tot slot: je gaf aan dat je je gezondheid regelmatig in de gaten te houdt. Hoe belangrijk is gezondheid voor jou? En in hoeverre spelen voedingssupplementen daarbij een rol?

Ik vind gezond en fit zijn erg belangrijk. Ik ben nu 44 jaar maar ik probeer mijn gezondheid niet te vergelijken met mijn leeftijdsgenoten. We worden nou eenmaal ouder, maar dat betekent niet dat ik mijn fitheid niet meer hoef uit te dagen. Dat is niet hoe ik mij wil voelen en eruit wil zien. Ik meet mijn fitheid veel liever aan de jongeren om mij heen van rond 25 jaar. Op dat level zou ik fysiek willen blijven. Regelmatig onderzoek en voedingssupplementen helpen hierbij. Voordat ik begon met voedingssupplementen had ik een duidelijk tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine D, vitamine B en magnesium. Dit is met name belangrijk voor mij, omdat ik veel sport en ook mijn lichaam de nodige rust wil geven. Ik gebruik mijn voedingssupplementen nu dagelijks en er was vrij snel een verschil in mijn bloed te zien. Dat is toch mooi! Natuurlijk vergeet ik het ook wel eens maar ik vind het wel belangrijk om hier zo consequent mogelijk in te zijn.

De gezondheidsadviseur wees mij tijdens het consult nog eens op het belang van preventie en dat supplementen juist belangrijk zijn om klachten te voorkomen.

Lees ook
Hetty Crèvecoeur – Gezondheidsdeskundige
“Het is mijn missie om vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen ”
Hetty Crèvecoeur is gezondheidsdeskundige met meer dan twintig jaar achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Via haar boeken en platform krachtvoervoorvrouwen.nl schrijft ze over (natuurlijke) vrouwengezondheid.
Lees verder pijl