10% korting ontvangen?
15% korting op Q10 Ubiquinol t/m 6 maart. CODE: Q15 (n.v.t. op herhaalservice & voordeelverpakkingen)
Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis
Hetty Crèvecoeur – Gezondheidsdeskundige
“Het is mijn missie om vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen hun gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier een boost te geven.”

Hetty Crèvecoeur is gezondheidsdeskundige met meer dan twintig jaar achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Via haar boeken en platform krachtvoervoorvrouwen.nl schrijft ze over (natuurlijke) vrouwengezondheid.
Verder is Hetty een veelgevraagd spreker en vaste gezondheidsdeskundige bij het Tv-programma Koffietijd.
“Het is mijn missie om vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen hun gezondheid en welzijn op een natuurlijke manier een boost te geven.”

Wat betekent gezondheid voor jou?
Gezondheid betekent voor mij niet dat je nooit ziek bent of altijd maar lekker in je vel zit. Je lichaam en het leven zijn grillig. Als je over de kracht en flexibiliteit beschikt om de balans snel weer terug te vinden door het doen van de juiste aanpassingen in je leefstijl ben je in mijn ogen gezond.

Dat betekent in de praktijk goed luisteren naar je lichaam en er met respect mee omgaan. Strenge diëten, of een extreem sportregime houd je op de lange termijn nooit vol. Juist de kleine dagelijkse gezonde gewoontes brengen je op de lange termijn veel voordeel, zoals op tijd naar bed gaan, regelmatig pauzes inlassen en zo vers mogelijk eten. Daarbij geloof ik in de 80/20 regel, eet 80% van de tijd gezond en die andere 20% daar eet je gewoon lekker alles wat los en vast zit. 

Wat is jouw visie op voedingssupplementen? Premium Health Check
Ik ben een groot voorstander van voedingssupplementen om je gezondheid te ondersteunen. Er zijn zoveel mooie, krachtige stoffen uit de natuur die je gezondheid kunnen ondersteunen zonder bijwerkingen. Daarbij is het wel belangrijk deze gericht in te zetten. Zomaar van alles slikken is vaak niet zo zinvol. Ook de kwaliteit kan per fabrikant nog wel eens verschillen. Je wil goed opneembare supplementen in een natuurlijke vorm. Met een bloedonderzoek zoals de Premium Health check krijg je op een makkelijk en toegankelijke manier inzicht in je gezondheid. Ik ben daar echt voorstander van, zo kan je echt gericht aan je gezondheid werken.

Je maakt eenvoudig een afspraak voor bloedafname bij jou in de buurt en binnen een paar dagen krijg je al de uitslag met daarbij een gesprek met een deskundige. Meten is daarbij echt weten. Zo kwam er bij mijn test naar boven dat mijn vitamine D gehalte, ondanks het slikken van supplementen, te laag was en ik dus mijn dosering moest verhogen. Ook mijn gewrichtsklachten konden verklaard worden door een verhoogde activiteit van mijn immuunsysteem. Het fijne is dat deze test vriendelijk geprijsd is en je met het begeleidende gesprek een goede leidraad krijgt om je gezondheid te verbeteren.

Wat is jouw ultieme gezondheidstip?
Houd je bloedsuikerspiegel stabiel door voldoende eiwitten en vetten te eten en pas een beetje op met de hoeveelheid koolhydraten die je eet.
Als je bloedsuikerspiegel stabiel is merk je dat aan alles: je hormoonhuishouding verloopt beter, je hebt meer energie en misschien wel het allerbelangrijkste je hebt minder stemmingswisselingen. 

Mooie dingen in het leven:
Boek:
Oom Wolfraam en mijn chemische jeugd, Oliver Sacks
Hobby:Lezen
Sport:Krachttraining, lekker thuis op het kleed
Beautygeheim: Collageenpoeder
Onmisbaar Supplement: Kwalitatieve Multivitamine

Lees ook
Charly Luske – Zanger, Acteur & Producer"We worden nou eenmaal ouder, maar dat betekent niet dat ik mijn fitheid niet meer hoef uit te dagen. Dat is niet hoe ik mij wil voelen en eruit wil zien. Ik meet mijn fitheid veel liever aan de jongeren om mij heen van rond 25 jaar. Op dat level zou ik fysiek willen blijven."Lees verder pijl

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.