Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Supplementen voor mannen vanaf 50

Supplementen voor mannen vanaf 50

Mannen vanaf 50 jaar hebben voor behoud van een gezond en vitaal lichaam een grotere behoefte aan essentiële voedingsstoffen, dit zijn vitaminen en mineralen en omega 3-vetzuren. Daarnaast is het voor mannen vanaf 50 ook belangrijk om aandacht te geven aan een goede conditie van de prostaat, de urinewegen en behoud van het mannelijk geslachtshormoon testosteron met behulp van de juiste voedingstoffen.

Vitaminen en mineralen

Om vitaal ouder te worden, is het van belang om voldoende essentiële vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Naarmate we ouder worden zal de stofwisseling vertragen waardoor ook de eetlust vermindert waardoor we minder voedingsmiddelen eten en hierdoor minder voedingstoffen binnenkrijgen. De behoefte aan vitaminen en mineralen blijft voor mannen vanaf 50 hetzelfde en wordt in sommige gevallen zelfs hoger zoals bijvoorbeeld vitamine D. Supplementen kunnen daarom uitkomst bieden. Belangrijke vitaminen en mineralen voor mannen vanaf 50 zijn onder andere vitamine D, vitamine B (vooral B12 en B11 ),  vitamine K, calcium, magnesium en ijzer.

Premium Multi Complex van Perfect Health is een hoogwaardig multivitaminen- en mineralencomplex voorzien van alle benodigde vitaminen en mineralen voor mannen vanaf 50 jaar. Verrijkt met lichaamseigen stoffen die het lichaam minder aanmaakt bij het ouder worden, zoals co-enzym Q10.

Omega 3-vetzuren

Omega 3-vetzuren zijn meervoudige, onverzadigde en essentiële vetzuren. Het zijn de bioactieve stoffen EPA en DHA in omega 3 die een positieve werking voor de gezondheid hebben. Het lichaam kan deze zelf niet produceren dus moeten deze door middel van voeding of suppletie worden binnen gekregen. De omega-3 vetzuren EPA en DHA hebben een gunstige werking op de bloeddruk, zijn goed voor hart en bloedvaten, gezichtsvermogen en hersenfunctie en dragen bij aan een normaal vetgehalte in het bloed. Mannen vanaf 50 jaar kunnen extra baat hebben bij inname van omega 3-vetzuren, omdat deze een belangrijke bouwsteen voor de hersenen vormen en hierdoor bijdragen aan een goed geheugen en concentratievermogen. Omega 3 is een belangrijke bouwstof voor lichaamscellen. Het is belangrijk te beseffen dat je lichaam volledig is opgebouwd uit cellen. Bij het ouder worden is het belangrijk je cellen zo gezond mogelijk te houden. Te weinig omega 3 zorgt voor stugge cellen.

Alaska Omega 3 Forte van Perfect Health is een hoogwaardig Omega 3 supplement dat voorziet in een optimale dagelijkse voorziening EPA en DHA vetzuren, zeer geschikt voor mannen vanaf 50 jaar.

Kruidenextracten voor prostaat en urinewegen

Bij ouder wordende mannen wordt – als gevolg van hormonale veranderingen – de prostaat groter. Deze groeit nauwer om de plasbuis heen die dwars door de prostaat loopt. Dit kan er voor zorgen dat de plasbuis in verdrukking komt en kan tot vervelende ongemakken leiden. Het is voor mannen vanaf 50 van belang om de prostaat in goede conditie te houden door het bieden van de juiste ondersteuning. Kruidenextracten die hieraan bijdragen zijn Zaagbladpalm (Saw Palmetto), Beta-sitosterol, Brandnetelwortel, Pompoenpitpoeder, Lycopeen, Selenium, Zink.

Prostate Support van Perfect Health bevat alle belangrijkste kruidenextracten in één voor de prostaat. Dit hoogwaardige supplement ondersteunt de prostaatfunctie, mannelijke urinewegen en voortplantingsorganen. Een mooie bijkomstigheid is dat zaagbladpalm ook helpt tegen haaruitval bij mannen*.

Perfect Health man 50+ programma

Het voordeelprogramma 50+ Man van Perfect Health biedt de juiste ondersteuning voor mannen vanaf 50 jaar. Het programma is voorzien de belangrijkste supplementen voor mannen vanaf 50 jaar en bestaat uit 3 kwartaalverpakkingen van de hiervoor genoemde supplementen. De producten zijn los verkrijgbaar, maar kies je voor het voordeelprogramma dan profiteer je van maar liefst 10% korting op al deze producten.

*gezondheidsclaim is lopende

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Curcuma
Zink
Cortisol de oorzaak van slechte slaap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.