10% korting ontvangen?
15% korting op Q10 Ubiquinol t/m 6 maart. CODE: Q15 (n.v.t. op herhaalservice & voordeelverpakkingen)
Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Supplementen voor vrouwen vanaf 50

Supplementen voor vrouwen vanaf 50

Vrouwen vanaf 50 jaar hebben voor behoud van een gezond en vitaal lichaam een grotere behoefte aan essentiële voedingsstoffen, dit zijn vitaminen en mineralen en omega 3-vetzuren. Daarnaast verandert het vrouwelijk lichaam tijdens de overgang, wat leidt tot een snellere afname van de botdichtheid en kunnen lichamelijke en geestelijke ongemakken ontstaan als gevolg van hormonale veranderingen in het lichaam. Specifieke kruidenextracten dragen bij aan de natuurlijke balans voor vrouwen in de overgang.

Vitaminen en mineralen

Het binnenkrijgen van voldoende essentiële vitaminen is van groot belang om vitaal ouder te worden. De stofwisseling vertraagt naarmate we ouder worden, waardoor ook de eetlust vermindert en we minder voedingsmiddelen eten, met als gevolg dat we ook minder voedingstoffen binnenkrijgen. De behoefte aan vitaminen en mineralen blijft voor vrouwen vanaf 50 hetzelfde en in sommige gevallen wordt de behoefte zelfs groter zoals bijvoorbeeld bij vitamine D het geval is. Suppletie kan daarom voor vrouwen vanaf 50 jaar uitkomst bieden. Belangrijke vitaminen en mineralen voor vrouwen vanaf 50 zijn onder meer vitamine B12, calcium, magnesium en ijzer. Na de overgang kan bij vrouwen een tekort aan vitamine D, vitamine k2  en calcium een versnelde botafname veroorzaken. Voor het behoud van sterke botten voor vrouwen vanaf 50 zijn daarom onder andere voldoende vitamine D, vitamine K2 en calcium van belang.

Premium Multi Complex van Perfect Health is een hoogwaardig multivitaminen- en mineralencomplex voorzien van alle benodigde vitaminen en mineralen geschikt voor vrouwen vanaf 50 jaar, uitsluitend in organische verbindingen voor de beste opname.

Bone Support van Perfect Health is een hoogwaardig supplement dat met optimale doseringen de botbouwstoffen helpt bij het behoud van een gezonde botstructuur.

Omega 3-vetzuren

Omega 3-vetzuren zijn meervoudige, onverzadigde en essentiële vetzuren. De bioactieve stoffen EPA en DHA in omega 3 hebben een positieve werking op de gezondheid. Het lichaam is niet in staat om deze zelf te produceren, dus we moeten omega 3-vetzuren binnenkrijgen met behulp van voeding of supplementen. EPA en DHA hebben een gunstige werking op de bloeddruk, zijn goed voor hart en bloedvaten, ogen en hersenen, én dragen bij een normaal vetgehalte in het bloed. Vrouwen vanaf 50 jaar hebben extra baat bij inname van omega 3-vetzuren, omdat deze een belangrijke bouwsteen voor de hersenen vormen en hierdoor bijdragen aan een goed geheugen en concentratievermogen.

Alaska Omega 3 Forte van Perfect Health is een hoogwaardig Omega 3 supplement dat voorziet in een optimale dagelijkse voorziening EPA en DHA vetzuren, geschikt voor vrouwen vanaf 50 jaar.

Supplementen ter ondersteuning voor vrouwen in de overgang

De meeste vrouwen krijgen tussen hun 45e en 55e levensjaar te maken met overgangsongemakken. Dit komt omdat tijdens de overgang de productie van de hormonen oestrogeen en progesteron in het lichaam afneemt. Hierdoor stopt de menstruatie, maar kunnen door de verandering in de hormoonbalans ook andere ongemakken ontstaan zoals opvliegers, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, vermoeidheid en slapeloosheid. Kruidenextracten die ondersteuning kunnen bieden bij overgangsongemakken zijn Dong quai wortel extract, Rode klaver extract, Zilverkaars extract en Salieblad extract.

Menopause Support van Perfect Health bestaat uit de allerbeste kruidenextracten die ondersteuning bieden bij overgangsperikelen. De extracten in het kwaliteitssupplement zijn geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek en zijn optimaal gedoseerd voor de beste werking.

Perfect Health vrouw 50+ programma

Het voordeelprogramma 50+ vrouw van Perfect Health biedt de juiste ondersteuning voor vrouwen vanaf 50 jaar. Het programma bestaat uit de belangrijkste supplementen voor vrouwen vanaf 50 jaar en bevat 4 kwartaalverpakkingen van de hiervoor genoemde supplementen. De producten zijn allen los verkrijgbaar maar kies je voor het voordeelprogramma dan profiteer je van maar liefst 10% korting op al deze producten.

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Het belang van Curcuma
Zijn hoge doseringen in voedingssupplementen veilig?
Supplementen kopen: waar moet je op letten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.