Cyber Monday, 15% korting op alle supplementen! Code: CYBERM (excl. herhaalservice en voordeelverpakkingen)

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Voedingstoffen voor je hart en bloedvaten

Voedingstoffen voor je hart en bloedvaten

Het hart en de bloedvaten vormen een belangrijk onderdeel van het menselijk lichaam. Het bloed bevat zuurstof en voedingstoffen voor al onze spieren en organen en het hart pompt het bloed door de bloedvaten het lichaam door. De gezondheid van ons hart en de bloedvaten is dus van groot belang voor de gezondheid van ons hele lichaam. Om hart en bloedvaten gezond te houden, is het van belang dat we voldoende van de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. In de basis hebben ze voldoende vitaminen en mineralen nodig. Daarnaast is Omega 3 een essentiële voedingsstof voor een gezond hart en goede bloeddruk. Antioxidanten beschermen het hart en bloedvaten tegen schade en daarnaast zijn verschillende voedingsstoffen van belang die het cholesterol en suikerwaarden op een normaal niveau houden.

Multivitamine

Voor een gezond hart en gezonde bloedvaten zijn vitaminen en mineralen essentieel. Vitaminen en mineralen die in het bijzonder goed zijn voor hart- en bloedvaten zijn vitamine C, vitamine B1, Foliumzuur (B11), B12 en magnesium. Vitamine C heeft een positief effect op de elasticiteit en werking van de bloedvaten en vitamine B1 is van belang voor een goede werking van de hartspier. Vitamine B6, B11 (foliumzuur) en B12 helpen een verhoogd homocysteïne in het bloed te normaliseren. Een te hoog gehalte aan homocysteïne wordt  gezien als een risicomarker voor het ontwikkelen van gezondheidsongemakken, voornamelijk op het gebied van hart en vaten.

De verschillende hiervoor genoemde vitaminen en mineralen die bijdragen aan de gezondheid van het hart en de bloedvaten, maken allemaal onderdeel uit van Premium Multi Complex van Perfect Health. Premium Multi Complex is een hoogwaardig multivitaminen- en mineralencomplex voorzien van alle benodigde vitaminen en mineralen in organische verbindingen voor de beste opname.

Omega 3

Omega 3-vetzuren zijn meervoudige, onverzadigde en essentiële vetzuren. De bioactieve stoffen EPA en DHA in omega 3 hebben een positieve werking op de gezondheid. Omega 3-vetzuren zijn heel belangrijk voor je hart en bloedvaten en dragen bij aan een goede bloeddruk. Ook helpen ze bij een triglyceridenwaarde in je bloed, ook wel bekend als de vethuishouding. Het lichaam kan de stoffen uit omega 3 niet zelf produceren, dus moeten we ze door middel van voeding of suppletie binnenkrijgen. Omega 3-vetzuren komen voor in vette vis zoals haring, makreel en sardines. Vis wordt steeds vaker gekweekt en bevat hierdoor ook steeds minder omega 3. Om dagelijks voldoende omega 3-vetzuren binnen te krijgen is een omega 3 supplement noodzakelijk.

Alaska Omega 3 Forte van Perfect Health is een hoogwaardig Omega 3 supplement dat voorziet in een optimale dagelijkse voorziening EPA en DHA vetzuren.

Antioxidanten

Ons lichaam heeft op dagelijkse basis te maken met schadelijke invloeden bijvoorbeeld door het eten van ongezonde voeding, overgewicht, roken, alcohol, te weinig beweging, stress maar ook door straling of milieuvervuiling. Deze verschillende oorzaken zorgen voor het ontstaan van vrije radicalen in het lichaam die schade kunnen veroorzaken aan de cellen en weefsels in het lichaam, wat kan leiden tot gezondheidsongemakken. Zoals op het gebied van hart en vaten.  Antioxidanten helpen de vrije radicalen die schade aan onze cellen veroorzaken weg te vangen, wat op deze manier helpt de kans op schade aan de bloedvaten te verminderen.

Antioxidanten is een verzamelnaam voor voedingstoffen, zoals: vitaminen, mineralen, kruiden, polyfenolen, flavonoïden met een antioxidatieve werking. Hoe groter de variatie van verschillende soorten antioxidanten, hoe beter beschermende antioxidatieve werking in je lichaam is. Vooral de polyfenolen antioxidanten zijn zeer belangrijk voor hart en bloedvaten.

Om optimaal te kunnen profiteren van de werking van antioxidanten in het lichaam is inname met behulp van een hoogwaardig antioxidant supplement aan te raden. Advanced Antioxidant Complex van Perfect Health bevat een breed spectrum reguliere en bijzondere antioxidanten in optimale doseringen en met een hoge biologische beschikbaarheid (opneembaarheid). En is rijk aan poyfenolen antioxidanten.

Voedingsstoffen ter ondersteuning van een normaal cholesterol- en suikergehalte

Het cholesterolgehalte en de suikerwaarde in het lichaam spelen een grote rol als het gaat om de conditie van hart en bloedvaten. Er zijn verschillende voedingsstoffen die een normaal cholesterol- en suikergehalte ondersteunen en daarmee bijdragen aan het gezond houden van hart en bloedvaten. Rode gist rijst en Berberine bevatten belangrijke bioactieve stoffen zoals sterolen, saponinen en isoflavonen die bijdragen aan het in stand houden van de normale cholesterolgehaltes in het bloed. Kaneel, Gymnema sylvestre en chroom ondersteunen een normale bloedsuikerspiegel.  Gymnema sylvestre en chroom worden ook vaak ingezet als ondersteuning bij gewichtsbeheersing.

Heart Support van Perfect Health is een professioneel voedingssupplement met een breed spectrum fysiologisch actieve stoffen (waaronder rode gist rijst, berberine,  kaneel extract, gymnema sylvestre en crhoom) die de stofwisseling voor hart en vaten ondersteunen.


Perfect Health Hart en Bloedvaten programma

Wil jij je hart en bloedvaten in topconditie houden en ze op de juiste manier ondersteunen? Bestel dan het Hart en Bloedvaten voordeelprogramma van Perfect Health. Dit programma is voorzien van de belangrijkste voedingssupplementen voor een goede gezondheid van hart en bloedvaten. Het programma bestaat uit 4 kwartaalverpakkingen van de hiervoor genoemde voedingssupplementen. De producten zijn los verkrijgbaar maar kies je voor het basisprogramma dan profiteer je van maar liefst 10% korting op al deze producten.

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Ubiquinol
Lactose-intolerantie
Brain fog

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.