10% korting ontvangen?
15% korting op Q10 Ubiquinol t/m 6 maart. CODE: Q15 (n.v.t. op herhaalservice & voordeelverpakkingen)
Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Voedingstoffen voor spieren, botten en gewrichten

Voedingstoffen voor spieren, botten en gewrichten

Spieren, botten en gewrichten vormen tezamen het bewegingsapparaat dat ervoor zorgt dat je kunt bewegen. Een goed functionerend bewegingsapparaat bestaat uit sterke spieren en botten. Soepele gewrichten maken een actieve levensstijl mogelijk, zorgen voor mobiliteit én een goede houding. Het is daarom ontzettend belangrijk om de spieren, botten en gewrichten gezond te houden. Voldoende lichaamsbeweging is cruciaal, zorgen dat je lichaam niet te veel wordt overbelast, maar de juiste voedingsstoffen zijn ook belangrijk voor het ondersteunen van je bewegingsapparaat.

Het voordeelprogramma Botten-Gewrichten-Spieren van Perfect Health bevat alles wat je nodig hebt voor de juiste ondersteuning voor je bewegingsapparaat.

Bone Support

Het lichaam maakt het hele leven bot aan en breekt bot af. Tot het dertigste levensjaar wordt er meer botweefsel opgebouwd dan afgebroken en worden botten groter en sterker. Vanaf ongeveer het 45ste levensjaar is er meer botafbraak dan botopbouw, waardoor het de botmassa minder wordt en het risico op botfracturen kan toenemen. Lichaamsbeweging en specifieke voedingstoffen zijn van groot belang voor het zo sterk mogelijk houden van de botten. Het zijn vooral calcium, gecombineerd met vitamine D en K2  die cruciaal zijn voor de botten, maar ook voedingsstoffen zoals magnesium en vitamine C zijn belangrijk.

Bone Support van Perfect Health is een hoogwaardig supplement dat met optimale doseringen van alle belangrijke botmineralen helpt bij het behoud van een gezonde botstructuur.

Joint Support

Een gewricht is een punt waar twee of meer botten door scharnieren met elkaar verbonden zijn. Gezonde gewrichten zorgen ervoor dat het lichaam soepele bewegingen kan maken. Gewrichten kunnen extra ondersteuning nodig hebben naarmate we ouder worden maar ook bij zware lichamelijke inspanningen of bij intensief sporten. Een supplement ter ondersteuning van de gewrichten is daarom aan te raden. Joint Support van Perfect Health is een hoogwaardig complex ter ondersteuning van de gewrichten met de beste ingrediënten in optimale doseringen. De professionele gewrichtsformule bevat onder andere plantaardige glucosamine HCL, gepatenteerd collageen type II (UCII®) en MSM (OptiMSM®) en chondroïtine. Rijk aan vitamine C en mangaan voor het behoud van kraakbeen.

Vitamine D3 Forte

Vitamine D3 is belangrijk voor goede werking van de spieren en voor instandhouding van sterke botten. Ook is het nodig om calcium in te bouwen in je botten. Het lichaam maakt vitamine D aan wanneer de huid in aanraking komt met zonlicht. In Nederland is gemiddeld slechts 5 maanden per jaar de zon krachtig genoeg om vitamine D aan te maken in het lichaam. Voor goede werking van de spieren en behoud van sterke botten wordt daarom vitamine D suppletie aangeraden.

Vitamine D3 Forte van Perfect Health bevat een optimale hoge dosering van vitamine D3 in de hoogst biologische beschikbare vorm voor de beste werking.

Triple Magnesium

Magnesium is een ontzettend belangrijk mineraal dat bij verschillende lichaamsprocessen is betrokken. Magnesium helpt bij de opbouw en het ontspannen van de spieren en bij de opbouw van de botten. Er zijn verschillende soorten magnesium en een tekort aan magnesium kan effect hebben op de gezondheid van de botten en spieren. Magnesium komt voor in verschillende voedingsmiddelen zoals groenten, vlees, melkproducten en granen. Het is vaak lastig om voldoende magnesium uit onze voedingsmiddelen te halen en verschillende factoren zoals een ongezonde levensstijl, veroudering en stress kunnen zorgen voor een grotere behoefte aan magnesium. Het is daarom raadzaam om magnesium te suppleren.

Triple Magnesium van Perfect Health is een organisch supplement dat een unieke en synergetische combinatie van de beste magnesiumvormen bevat. Dit zorgt voor een hogere biologische beschikbaarheid waardoor het lichaam deze beter opneemt.

Perfect Health Botten-Gewrichten-Spieren voordeelprogramma

Het voordeelprogramma Botten-Gewrichten-Spieren van Perfect Health biedt de juiste ondersteuning bij het soepel en sterk houden van de botten, gewrichten en spieren. Het programma bestaat uit de belangrijkste supplementen voor botten, gewrichten en spieren en bevat kwartaalverpakkingen van de hiervoor benoemde supplementen. Alle kwartaalverpakkingen zijn los verkrijgbaar maar bij aanschaf van een voordeelprogramma profiteer je van maar liefst 10% korting op alle producten.

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Het belang van Curcuma
Zijn hoge doseringen in voedingssupplementen veilig?
Supplementen kopen: waar moet je op letten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.