Ontdek ons verhaal

Perfect Health. Weet wat je nodig hebtPerfect Health is in 2009 ontstaan als leverancier van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen voor zorgprofessionals en gerenommeerde privéklinieken als Préscan (marktleider preventief diagnostisch onderzoek). Onze missie is op de gezondheid van onze klanten gericht, onderbouwd en effectief te ondersteunen met behulp van hoogwaardige voedingssupplementen. Om het resultaat te vergroten, bieden we als enige in de markt een uitgebreid bloedonderzoek aan (de Premium Health Check). Op deze manier kunnen we exact meten aan welke voedingsstoffen een tekort is, aanvullen waar nodig, en risico’s verkleinen. Op basis van meer dan 150.000 consulten met significant positieve resultaten, blijkt deze aanpak een zeer groot succes.

Ieder mens is anders en ieder lichaam is anders. Oftewel: een ‘optimale dosering’ is voor iedereen anders. En één ding kunnen we je verklappen: het komt zeker niet uit het vitaminenpotje van de drogist. Dat is exact de reden waarom we het bij Perfect Health anders benaderen: we kijken naar jouw persoonlijke situatie, oftewel naar waar jouw lichaam écht behoefte aan heeft. Met een medische health check, en een leefstijl- en voedingssupplementenadvies op maat, kunnen we véél betere resultaten behalen. Het is een inmiddels bewezen effectieve methode, waarmee we ons onderscheiden van alle andere aanbieders van voedingssupplementen. Kortom: de Perfect Health methode is dé manier om gericht aan je gezondheid te werken en langer vitaal te blijven.

Daarom de supplementen van Perfect Health:

Zorgvuldige samenstelling van gepatenteerde extracten

Uitsluitend natuurlijke vormen (i.p.v. synthetische) voor optimale opname

Gebaseerd op wetenschappelijke studies en onze jarenlange ervaring

Supplementencomplexen op maat voor elk gezondheidsthema

Geproduceerd conform farmaceutische richtlijnen en strikte kwaliteitsnormen

Clean labelling & vegan friendly

Al onze producten zijn klinisch getest en worden al meer dan 12 jaar geadviseerd door gerenommeerde privéklinieken. Bekijk hier het complete assortiment.

Voedingssupplementen van de hoogst mogelijke kwaliteit
Zeker naarmate je ouder wordt – en de gezondheidsrisico’s toenemen – zijn voedingssupplementen een waardevolle aanvulling om vitaal en gezond te blijven. Maar welke kies je?

Met de solide en hoogwaardige voedingssupplementen van Perfect Health, geef je je lichaam gericht en effectief ondersteuning. Om de kwaliteit te garanderen, worden al onze voedingssupplementen ontwikkeld op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Uiteraard worden ze uitvoerig getest en gecontroleerd.

Breed samengestelde complexen en zuivere ingrediëntenPerfect Health is inmiddels expert op het gebied van complete oplossingen (complexen) voor belangrijke gezondheidsthema’s, lichaamsfuncties en organen. Voorbeelden hiervan zijn ‘Bone Support’, ‘Heart Support’, ‘Brain Support’ en ‘Joint Support’. Het zijn ‘totaaloplossingen’ met hoge doseringen en een brede samenstelling van bijzondere ingrediënten. Hiermee onderscheiden we ons duidelijk van andere producenten. Daarnaast hebben we een range aan basisproducten die allen voorzien zijn van hoogwaardige, geïsoleerde voedingsstoffen.

Voor een optimale opname maken we gebruik van de hoogste kwaliteit en meest zuivere ingrediënten die momenteel beschikbaar zijn. Dat is ook de reden dat onze voedingssupplementen bestaan uit puur natuurlijke ingrediënten, die zijn samengesteld uit organische verbindingen, in plaats van synthetische verbindingen. Daarbij bezuinigen we nóóit op kwaliteit, want dat is bepalend voor de uiteindelijke werking van het product.

We kijken bij de ontwikkeling naar de beste synergie tussen voedingsstoffen en hulpstoffen, zodat ze elkaar optimaal aanvullen en versterken. De ideale dosering gecombineerd met biologische hulpstoffen, zorgen voor een betere opname en werking.

Onze supplementen zijn (voor zover mogelijk) vegan, van de zuiverste vorm en bevatten geen onnodige E-nummers. Het grootste deel van onze ingrediënten zijn glutenvrij, Koosjer en Halal gecertificeerd. Bij voorkeur gebruiken we gepatenteerd keurmerkingrediënten, maar alleen wanneer dit de werking van het product significant verhoogt. Ze voldoen aan de hoogste productiestandaarden, conform farmaceutische richtlijnen, waaronder HACCP, GMP en ISO.

Bekijk ons assortiment arrow right arrow right

Wat onze voedingssupplementen zo bijzonder maakt…
De kracht uit de natuur in optimale doseringVoor onze ingrediënten maken we gebruik van gepatenteerde keurmerken en extracten in optimale – veelal hoge – doseringen, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Bovendien bestaan onze voedingssupplementen uit natuurlijke ingrediënten die zijn samengesteld op basis van organische verbindingen in plaats van synthetische verbindingen. Deze hoogwaardige samenstelling zorgt voor een vele malen hogere opname door het lichaam!

Clean labellingWat betreft clean labelling lopen we bij Perfect Health voorop en doen we er alles aan om het gebruik van conserveringsmiddelen, gluten, allergenen en E-nummers te vermijden. Om ervoor te zorgen dat onze producten bovendien zoveel mogelijk vegan-friendly zijn, gebruiken we vooral plantaardige hulpstoffen en -materialen die de werkzaamheid van onze supplementen ondersteunen.

Hoge productiestandaardenAl onze supplementen worden geproduceerd volgens de meeste strikte kwaliteitsnormen en conform farmaceutische richtlijnen, waaronder HACCP, GMP en ISO. Bovendien worden deze producten altijd aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen: zo weet jij zeker dat je alleen betrouwbare en veilige supplementen van de hoogste kwaliteit en zuiverheid binnenkrijgt!

Afzonderlijk verpaktOm ervoor te zorgen dat elk supplement tot het moment van gebruik volledig wordt beschermd tegen zuurstof, vocht en andere invloeden die de werkzaamheid verminderen, verpakken we onze supplementen altijd in afzonderlijke blisters.

Betere resultaten met de Premium Health Check
Nu ook voor particulieren!
De Premium Health Check is een gevalideerd en zeer uitgebreid bloedonderzoek, dat we al langere tijd aanbieden aan privéklinieken. Het is een doorbraak in de effectieve behandeling met voedingssupplementen. De resultaten zijn zo goed en effectief, dat we deze methode nu ook beschikbaar hebben gemaakt voor particulieren. Dus wil je écht weten hoe gezond jouw lichaam is en niet meer experimenteren met supplementen waarvan je maar moet afwachten of ze werken? Dan is de Premium Health Check dé oplossing.

Met de Premium Health Check draait alles om meten: waar regulier onderzoek vaak maar op 5 a 6 markers test, bestaat de Premium Health Check uit maar liefst 30 markers! We kunnen zien waar eventueel gezondheidsrisico’s zijn (zoals je hart, immuunsysteem, lever, botten…) en zien precies waar je lichaam tekorten aan heeft, zoals vitamine B6, B11, B12 en D. Zo krijg je een veel completer beeld van je algehele gezondheid en kunnen we je onderbouwd adviseren.

Met de Premium Health Check zorg je er dus voor dat je de ideale hoeveelheid (en soort) voedingsstoffen binnenkrijgt. Dus niet meer ‘op de gok’, maar volledig op maat. Naderhand checken we wat het effect was van het advies. Dankzij deze validering, weet je ook zeker of het werkt en kunnen we bepalen of we de dosering of samenstelling eventueel moeten aanpassen.

Daarom de Premium Health Check

  • Gratis vragenlijst over je leefstijl en omgevingsfactoren
  • Betrouwbaar (anoniem) diagnostisch bloedonderzoek met 30 markers
  • Altijd een prikpost bij jou in de buurt
  • Binnen 24 uur de digitale testuitslagen uit een geaccrediteerd laboratorium
  • Persoonlijke toelichting en deskundig advies met verbeterpunten
  • Advies voedingssupplementen, voeding en leefstijl

Meer over de premium health checkarrow right arrow right

Bekijk ons assortiment arrow right arrow right

slider perfect healthslider perfect health
 
Voedingssupplementen van superieure kwaliteit
De voedingssupplementen van Perfect Health bevatten de meest zuivere ingrediënten, zijn puur natuur, goed opneembaar en worden optimaal gedoseerd. We zeggen altijd precies wat erin zit en wat het doet (clean labelling) en vrijwel al onze producten zijn vegan-proof.
Lees meer arrow right arrow right

Perfect Health is inmiddels expert op het gebied van complete oplossingen (complexen) voor belangrijke gezondheidsthema’s, lichaamsfuncties en organen. Daarnaast hebben we een range aan basisproducten die allen voorzien zijn van hoogwaardige geïsoleerde voedingsstoffen. Bij het samenstellen van de producten, kijken we uitvoering naar de synergie tussen de voedingsstoffen (en de hulpmiddelen) zodat ze elkaar perfect aanvullen én versterken.

“Als we ons meer bewust worden van een gezonde leefstijl en er ook naar leven, dan ben ik ervan overtuigd dat we 100 jaar kunnen worden – Mischa Kremer
Ondernemer en oprichter van Perfect Health Mischa Kremer zit nooit stil: heeft een drukbezet en actief leven. Om zichzelf goed te voelen, minimale stress te ervaren en op de top van zijn kunnen te presteren heeft hij jaren geleden al een holistische levensstijl aangenomen.

1. First things first. Wie is Mischa Kremer en hoe ben je in dit vak gerold?
‘Ik ben van huis uit bedrijfseconoom, maar ik zag het niet zitten om de rest van mijn leven dat beroep uit te oefenen. Ik wilde ondernemen! Op mijn 27e kreeg ik de kans om met een gerenommeerde arts te werken, zo kwam ik terecht in de wereld van privéklinieken. Met name vanuit de zakelijke kant. Via omwegen kwam ik terecht bij voedingssupplementen. Door de wetenschappelijke onderbouwing geloofde ik meteen in dit product en zag de mogelijkheid om voedingssupplementen te adviseren op basis van medische diagnostiek. Dat was nieuw in die tijd. Het begon als een idee, ik wilde medische diagnostisch onderzoek gebruiken om onderbouwd en doelgericht voedingssupplementen te kunnen adviseren, en kijk waar we nu zijn.

De passie hiervoor is pas echt ontstaan toen ik er by learning and doing achter kwam dat alles wat ik op voorhand dacht, in praktijk daadwerkelijk werkte. Dat is zo kicken!’

2. Indrukwekkend. Je was als het ware the new kid on the block.
Hoe zorgde je ervoor dat de professionals je serieus namen?
‘Toen ik in 2009 begon kreeg ik vrij snel de ondernemers van privéklinieken aan mijn zijde. Zij zagen ook mogelijkheden. En waren nieuwsgierig, eager to learn. Maar er werkte ook artsen, die enkel de visie medicatie of operatie kende. Probeer hen maar eens te overtuigen… Ik zat als 27-jarig broekie in het vaarwater van een cardioloog, althans zo zag hij het. Ik ging de discussie aan met de desbetreffende arts. Het werd een wetenschappelijke discussie, waarin mijn mond niet gesnoerd kon worden. Er is nooit gezegd je hebt gelijk, maar toen ze mij vanaf dat moment met rust lieten wist ik dat, dat het met een reden was. Dat werkte motiverend! Ik ging verder op zelfonderzoek, dook de wetenschappelijke literatuur in en voedde mijn brein. Zodoende kwam ik erachter hoe artsen zoal denken (waarop ze hun handelen baseren) en kon ik met hen in gesprek gaan.

Ik legde steeds meer contact met artsen en professoren en medici. Mijn netwerk
van medische specialisten bleef groeien en men begon naar mij te luisteren…’

3. En dat was het startschot voor Perfect Health, je eigen bedrijf.
Dat is 12 jaar geleden. Hoe kijk je terug op de afgelopen jaren?
‘Met trots! En een glimlach. Ik kom van ver, maar ik ben verheugd om te zien wat we met Perfect Health hebben bewerkstelligd. Het begint allemaal met bewustwording! We gebruiken medische diagnostiek als we klachten hebben, maar hoe mooi is het als je dat preventief kan doen. Zodat je vroegtijdig aan de knoppen kan draaien. En grip krijgt op je gezondheid. Dat is onze missie! We willen mensen helpen gezond oud laten worden, door hun gezondheid vroegtijdig inzichtelijk te maken.’

4. Kun je ook nog kort iets vertellen over de Perfect Health methode?
Waarom werkt deze methode voor jou? En voor wie is-ie nog meer?
‘‘In het kort staat de Perfect Health methode voor doelgericht en onderbouwd met voedingssupplementen werken aan je gezondheid. Op basis van grondig onderzoek, in de vorm van een uitgebreid bloedonderzoek en een vragenlijst. De Perfect Health methode is succesvol: voor mij, jou en iedereen die bewust met zijn of haar gezondheid aan de slag wil. In principe is het niet leeftijdsgebonden. Alleen wat je ziet, als iemand van 20 het bloedonderzoek laat doen: er weinig tot geen afwijkingen zijn. Dat wil niet zeggen dat die persoon gezond blijft. Als je veel rookt, alcohol drinkt, slecht eet tackelt je lichaam immers sneller af. Hoe eerder je begint met een gezonde levensstijl, hoe beter het effect op langer termijn zal zijn. Voorkomen is beter dan…’

5. Gezond ouder worden. Wat betekent dat voor jou? Better yet: hoe doe je dat?
‘Dat je kennis behoort te hebben over wat je lichaam nodig heeft! En daarnaast is het fijn (en nodig) als jij als persoon weet waar jij in termen van leefstijl en voeding goed op gaat. Vraag jezelf af: waar krijg ik energie van? Pas dan kan je een zogeheten leefstijl verbetering ontwikkelen en toepassen. Die je heel zeker zou leiden tot de best mogelijke gezondheid. En dat is: doelgericht, onderbouwd gezond oud worden.

Als we ons meer bewust worden van een gezonde leefstijl en er ook naar leven,
dan ben ik ervan overtuigd dat we 100 jaar kunnen worden zonder al te veel gezondheidsproblemen. Natuurlijk, het ene mens is sterker dan het andere mens. En het ene leven is makkelijker dan het andere leven. En dan heb je ook nog te maken met geluk en ongeluk in het leven. Maar net zoals dat een goed onderhouden auto lang mee kan, zo werkt het voor je lichaam ook. Als je zorgt dat je lichaam (en mind) goed blijft ontwikkelen en zorgt voor de juiste brandstof, dan kan het heel lang mee.’

6. Wat is volgens jou het probleem van de voedingssupplementen-industrie?
‘Ik ben fervent voorstander van voedingssupplementen, het is een aanvulling op de voeding. Ik vind het een noodzaak. Voeding is in de meeste gevallen eerder vulling, dan voeding. Het belangrijkste ingrediënt in voedingssupplementen is kwaliteit! Bij Perfect Health hanteren wij een aantal kwaliteitscriteria, zo zijn de ingrediënten die onze voedingssupplementen bevatten stuk voor stuk wetenschappelijk onderzocht op hun werking. Je moet niet zomaar wat slikken! Het loont om niet voor de goedkoopste optie te gaan. De zogenoemde supermarktsupplementen zijn vaak samengesteld met synthetische ingrediënten, die het lichaam niet of nauwelijks opneemt. Deze supplementen zijn vaak veel goedkoper dan de organische vormen die worden geadviseerd door experts en speciaalzaken. Tel daarbij op dat goedkopere voedingssupplementen vaak veel te lage doseringen bevatten (maar wel vol zitten met onnodige toevoegingen die alleen commercieel belang hebben en verder de gezondheid niet ondersteunen), en je snapt dat goedkoop duurkoop is.’

7. Tot slot: wat wil je mensen graag meegeven op het gebied van gezondheid?
‘Educate yourself! Er valt zoveel gezondheidswinst te behalen, alleen al met een goede leefstijl en dito voeding, daarmee lever je een grote bijdrage om echt gezond oud worden. Men komt vaak pas in beweging als ze de ernst voelen, er sprake is geweest van een heart attack. Of het overgewicht niet meer te ontkennen is. En dan is het eigenlijk al te laat… Kom in actie! Met de Perfect Heath methode brengen we snel en eenvoudig je gezondheid in kaart. Zo houd je grip op je gezondheid.’

Mooie dingen van het leven:
boek: The Great Gatsby.
hobby: reizen en nog meer reizen.
sport: hardlopen, fitness en golf.
beautygeheim: gezonde voeding en stressmanagement.
onmisbaar supplement: antioxidanten, zoals onze Advanced Antioxidant Complex.