10% korting ontvangen?
15% korting op Q10 Ubiquinol t/m 6 maart. CODE: Q15 (n.v.t. op herhaalservice & voordeelverpakkingen)
Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Vitamine tekort testen

Uiteraard weet iedereen dat vitamines en mineralen belangrijk zijn voor je gezondheid. Hier moet je genoeg van binnenkrijgen om gezond te leven. Wil jij graag weten of jij behoefte hebt aan extra vitamines/mineralen? Doe dan een vitamine test en kom erachter! Het aantal vitamines en mineralen dat je per dag nodig hebt hangt van veel verschillende factoren af. Bijvoorbeeld je leeftijd, geslacht, voedingspatroon, sporten, medicatiegebruik en klachten. Door middel van een vitamine test kun je erachter komen of jouw lichaam extra behoefte kan hebben aan vitamines en mineralen. Daarnaast kom je erachter of jij genoeg binnenkrijgt. Perfect Health biedt de mogelijkheid om een vitamine (tekort) test te doen, echter is het nog veel meer dan dat! We kunnen je daarnaast telefonisch adviseren om het advies te personaliseren en passend te maken op jouw leven. Wil jij graag een vitamine test doen? Dan zit je hier op de juiste plek!

Vitamine test: waar zitten de vitamines in

Een gevarieerd eetpatroon is altijd de basis. Hiermee krijg je altijd verschillende vitamines en mineralen binnen. Uit de vitamine test kan blijken of jij risico hebt op een tekort van bepaalde stoffen. Dan kan het handig zijn om te weten waar de verschillende vitamines in zitten. Met de schijf van vijf kun je veel vitamines binnen krijgen. Wanneer we naar de verschillende schijven kijken krijgen we het volgende beeld:

  • Groente en fruit: voornamelijk vitamine B11, C , magnesium en kalium.
  • Brood, graanproducten en aardappelen: voornamelijk B-vitamines, vitamine E en mineralen.
  • Vlees, vis, peulvruchten, zuivel en noten: voornamelijk vitamine A, D en B
  • Smeer- en bereidingsvetten: voornamelijk vitamine A, D en E

Echter lukt het niet iedereen om gevarieerd te eten en lukt dat zeker ook niet elke dag. Bovendien kan ons lichaam niet altijd voldoende opnemen van alle vitamines en mineralen of hebben we een verhoogde behoefte. Om er toch voor te zorgen dat je elke dag genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt kun je gebruik maken van voedingssupplementen. Daarmee kun je tijdens de dag een supplement innemen en krijg je de benodigde vitaminen en mineralen binnen. Door een aangepast eetpatroon en supplementen krijg je altijd de nodige vitaminen per dag binnen. Doe daarom snel een vitamine test en kom erachter wat jouw behoeftes zijn!

Perfect Health helpt jou met een gezonde levensstijl

Wanneer je gezond wilt leven, is het handig om te weten welke vitaminen en mineralen jij extra nodig hebt. Elke man en vrouw heeft andere vitamine behoeften, dit hangt helemaal af van jouw persoonlijke gezondheidssituatie. Wil je nog dieper in jouw gezondheid duiken? Dan kan Perfect Health jou helpen met een premium health check. Dit is een hoogwaardig bloedonderzoek. Dankzij deze check worden er maar liefst 30 bloedmarkers in kaart gebracht. Hierdoor krijgen wij een compleet inzicht in jouw persoonlijke gezondheidssituatie. Hierdoor kunnen de gezondheidsadviseurs je gericht en effectief helpen bij het verbeteren van jouw gezondheid.

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.