Klachtenprocedure

Ruim 99% van onze klanten is zeer tevreden over ons en onze producten. Wij gaan er dan ook van uit, dat ook jij een tevreden klant zult zijn. Maar mocht je toch een klacht hebben, dan hopen we natuurlijk dat je dat eerst rechtstreeks aan ons meldt, door te mailen naar info@perfecthealth.nl of telefonisch op 020 – 2809200. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen u een inhoudelijke reactie geven. Uiterlijk geven wij binnen 14 dagen na ontvangst een inhoudelijke reactie.

Als een klacht niet tot een voor jou acceptabele oplossing leidt, dan kun je jouw klacht/geschil voorleggen voor bemiddeling bij Geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt er ook voor kiezen om een klacht in te dienen bij het ODR platform: De Europese Commissie heeft in 2016 in een Online Dispuut Resolutie (ODR) vastgelegd dat consumenten het recht hebben een klacht in te dienen bij het ODR platform. Dat kan via http://ec.europa.eu/odr maar dat kan alleen als uw klacht nog niet ergens anders in behandeling is.

Perfect Health heeft cliëntenservice hoog in het vaandel staan en gaat ervan uit dat het niet nodig is dat je je tot externe instanties moet wenden bij een probleem of klacht en dat we samen een oplossing komen als je toch onverhoopt een klacht heeft.