Perfect Health Ervaringen
Hetty Crèvecoeur – Gezondheidsdeskundige
“Het is mijn missie om vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen ”
Hetty Crèvecoeur is gezondheidsdeskundige met meer dan twintig jaar achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Via haar boeken en platform krachtvoervoorvrouwen.nl schrijft ze over (natuurlijke) vrouwengezondheid.
Neal van de Kamer – Judoka
“Ik ben altijd mijn lichaam aan het testen: hoe kom ik tot de beste versie van mijzelf?”
Misschien wel de grootste krachtpatser van de judomat: oud-topsporter Neal van de Kamer (32) is twaalfvoudig Nederlands kampioen en de enige mannelijke judoka ooit die drie verschillende gewichtsklassen gewonnen heeft op Nederlandse kampioenschappen.
Berget Lewis – Zangeres
“Een healthy mind-set zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit”
We kennen Berget Lewis (49) in de eerste instantie als zangeres, ze is onder andere lid van de formatie Ladies of Soul, maar sinds dit manusje van alles 3 jaar geleden het roer heeft omgegooid is een gezonde levensstijl – naast muziek – haar lust en haar leven.
Mischa Kremer – Founder Perfect Health
“Als we ons meer bewust worden van een gezonde leefstijl en er ook naar leven, dan ben ik ervan overtuigd dat we 100 jaar kunnen worden”
Ondernemer en oprichter van Perfect Health Mischa Kremer zit nooit stil: heeft een drukbezet en actief leven. Om zichzelf goed te voelen, minimale stress te ervaren en op de top van zijn kunnen te presteren heeft hij jaren geleden al een holistische levensstijl aangenomen.