Perfect Health Ervaringen
Charly Luske – Zanger, Acteur & Producer
“We worden nou eenmaal ouder, maar dat betekent niet dat ik mijn fitheid niet meer hoef uit te dagen. Dat is niet hoe ik mij wil voelen en eruit wil zien. Ik meet mijn fitheid veel liever aan de jongeren om mij heen van rond 25 jaar. Op dat level zou ik fysiek willen blijven.”
Hetty Crèvecoeur – Gezondheidsdeskundige
“Het is mijn missie om vrouwen te bekrachtigen en ze te helpen ”
Hetty Crèvecoeur is gezondheidsdeskundige met meer dan twintig jaar achtergrond in natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Via haar boeken en platform krachtvoervoorvrouwen.nl schrijft ze over (natuurlijke) vrouwengezondheid.
Neal van de Kamer – Judoka
“Ik ben altijd mijn lichaam aan het testen: hoe kom ik tot de beste versie van mijzelf?”
Misschien wel de grootste krachtpatser van de judomat: oud-topsporter Neal van de Kamer (32) is twaalfvoudig Nederlands kampioen en de enige mannelijke judoka ooit die drie verschillende gewichtsklassen gewonnen heeft op Nederlandse kampioenschappen.
Berget Lewis – Zangeres
“Een healthy mind-set zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit”
We kennen Berget Lewis (49) in de eerste instantie als zangeres, ze is onder andere lid van de formatie Ladies of Soul, maar sinds dit manusje van alles 3 jaar geleden het roer heeft omgegooid is een gezonde levensstijl – naast muziek – haar lust en haar leven.