Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt er restitutie verzorgd. Er wordt alleen overgegaan tot volledige restitutie als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Het artikel dient uiteraard in nieuwstaat te verkeren en de verpakking moet onbeschadigd en ongeopend zijn.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het artikel met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking, voorzien van een kopie van de factuur, naar ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via email: info@perfecthealth.nl per telefoonnummer: 020 – 2809200 of door dit herroepingsformulier in te vullen. Wij verzorgen enkel de volledige restitutie binnen 14 dagen mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Perfect Health vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Perfect Health in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Perfect Health aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Perfect Health gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourprocedure

U kunt het pakketje afgeven op een Post NL of DHL afleverpunt, de gemaakte kosten voor de verzending zullen wij voor onze rekening nemen. U kunt ons in dit geval een kopie sturen van de bon. Onderstaand vind u het retouradres.

Retour adres

Montapacking
T.a.v. Perfect Health
Polderweg-Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf 

Formulier Herroepingsrecht

Vul onderstaand formulier in om uw retour te melden.