Werken bij Perfect Health

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s om – samen met ons – onze klanten meer inzicht in & grip op hun gezondheid te geven. Wil jij met enthousiasme aan de slag bij onze organisatie en deel uitmaken van ons gemotiveerde en gedreven team. Dan zijn we heel benieuwd naar jou!

Solliciteer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met CV en motivatie naar werken@perfecthealth.nl en geef ons een goede reden waarom wij jou niet mogen missen.

Openstaande vacatures:
Gezondheidsadviseur lab
Fulltime, Parttime (m/v)
Locatie: Amstelveen, Stadshart
Gezondheidsadviseur aftercare
Fulltime, Parttime (m/v)
Locatie: Amstelveen, Stadshart
Waarom werken bij Perfect Health?
Sociale organisatie

Als werkgever zijn wij een sociale organisatie waar plezier, een goede samenwerking en betrokkenheid belangrijk is zowel met elkaar als team als voor onze klanten

Doorgroeimogelijkheden

We motiveren jou om het beste uit jezelf te halen en stimuleren verder te ontwikkelen.

Passie en bevlogenheid

Wij werken met een team van mensen die met passie en bevlogenheid een optimale cliëntervaring creëren.

Meer over Perfect Health

Perfect Health gelooft dat iedereen het recht heeft om inzicht in & grip op je gezondheid te krijgen. Wij zorgen dat iedereen eenvoudig toegang heeft tot de kennis, gezondheidsonderzoeken en de hoogste kwaliteit voedingssupplementen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering met oog voor detail en hebben alle aandacht voor onze cliënten. Sinds 2009 hebben we meer dan 200.000 cliënten succesvol gebruik gemaakt van de Perfect Health methode: gezondheidsonderzoek, deskundig advies en voedingssupplementen op maat!

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen hier bekend mee te laten zijn. Naar onze visie heeft iedereen recht op een goede gezondheid!

Help jij ons bij het halen van onze missie? Solliciteer dan direct!