10% korting ontvangen?
15% korting op Q10 Ubiquinol t/m 6 maart. CODE: Q15 (n.v.t. op herhaalservice & voordeelverpakkingen)
Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Het belang van vitamine K2 MK-7

Vitamine K2 MK7 is een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam en is essentieel om bepaalde processen in ons lichaam plaats te laten vinden. Als er voldoende vitamine K2 in ons lichaam aanwezig is, dan is deze voedingsstof in staat om vet op te lossen. Een deel van deze stof wordt zelf door ons lichaam aangemaakt, maar dit is niet voldoende om alle processen uit te voeren. We moeten de vitamine K2 (MK7) dus zelf via voeding binnen krijgen en als dit niet lukt dan is het verstandig om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid binnen te krijgen via een voedingssupplement.

In de webshop van Perfect Health kunt u terecht voor een hoogwaardig vitamine K2 supplement. Ons Natural Vitamin K2 support supplement ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten, draagt bij aan de normale werking van de botten en zit vol met de gepatenteerde natuurlijke vitamine K2 uit Natto. Dit zijn gefermenteerde sojabonen die vooral veel in Japan gegeten worden. Voor een goed vitamine K supplement om de dagelijkse aanbevolen inname tot u te nemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom vitamine K2 MK-7 essentieel is

De Vitamin K2 support van Perfect Health is de meest pure en zuivere vorm van alle vitamine K2 supplementen op de markt omdat de K2 vitamine wordt verkregen via speciaal bio-fermentatie proces van het Japanse Natto voedsel. Het product is volledig vrij van soja, allergenen en andere onnodige additieven. Vitamine K2 MK-7 is essentieel voor ons lichaam omdat het onder andere zorgt voor de opname van calcium in botten en een normale bloedstolling in de bloedvaten behoudt. De Natural Vitamin K2 support tabletten zijn een professioneel gezondheidsproduct waarmee u uw botten, bloed en bloedvaten kunt ondersteunen.

Gezonde botten en soepele bloedvaten

Het hoogwaardige voedingssupplement Natural Vitamin K2 bevat een hoge dosering van 100 mcg per tablet en heeft het voordeel dat het eenvoudig het bot- en vaatweefsel kan bereiken. Op deze manier is de voedingsstof in staat om de botsterkte van de botten te behouden en wordt botontkalking tegen gegaan. De bloedvaten blijven schoon en elastisch omdat K2 MK-7 bijdraagt aan een beter transport van calcium. Wilt u ook uw vitamine K2 op peil houden? Kies dan voor het Natural Vitamin K2 support supplement van Perfect Health!

Misschien ook interessant

10% korting

10% korting ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.