Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €40,-
Pakket past door brievenbus
Werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis

Supplementen voor detox van het lichaam

Supplementen voor detox van het lichaam

Detoxen is een term die wordt gebruikt voor het ondersteunen van het lichaam bij het reinigingsproces. Het lichaam reinigt zichzelf via de lever, galblaas, nieren en darmen. Supplementen kunnen ondersteunen bij het natuurlijke reinigingsproces. Het voordeelprogramma Detox van Perfect Health is voorzien van een supplement ter ondersteuning van de lever en galblaas, een antioxidant complex en probiotica ter ondersteuning van de darmen en biedt hulp bij de detox van het lichaam.

Lever en galblaas

De lever is een belangrijk en veelzijdig orgaan dat zorgt voor verwerking en afvoer van afvalstoffen in het lichaam en zorgt voor productie van belangrijke stoffen zoals gal dat wordt opgeslagen in de galblaas. De lever is continu aan het werk en krijgt veel te verduren. Voor een goed functionerende lever en galblaas en het optimaal reinigen en ontgiften van het lichaam is het verstandig om de lever en galblaas extra te ondersteunen.

Ondersteuning van de lever en galblaas kan met behulp van Liver Support van Perfect Health. Liver Support is een hoogwaardig supplement dat bestaat uit meerdere kwalitatieve ingrediënten in biologische verhouding die zorgen voor perfecte ondersteuning van de lever en galblaas. Ook helpt het je spijsvertering. *

Darmen

Ook de darmen zijn van groot belang voor het reinigen en ontgiften van het lichaam. Gezonde darmen dragen bij aan de algehele gezondheid. Al is het alleen maar omdat 80% van je immuunsysteem zich bevindt in je darmen en ze veel andere lichaamsdelen aansturen. Daarom zijn probiotica belangrijk. Tegenwoordig lopen we het risico dat de slechte bacteriën de overhand krijgen, en dat is niet goed voor je darmfunctionaliteit en -gezondheid. Probiotica zijn goede bacteriën waar je darmen erg vrolijk van worden.

Probiotica komt voor in gefermenteerde voedingsmiddelen zoals zuurkool, kimchi, kefir en yoghurt. Om ook effect te hebben, dienen deze voedingsmiddelen regelmatig te worden gegeten. Inname van een probiotica supplement is een stuk effectiever. Human Probiotic van Perfect Health is een hoogwaardig en uniek probioticum met een menselijke oorsprong. Het voedingssupplement kan worden ingezet om de darmflora in evenwicht te houden.

Antioxidanten

Antioxidanten hebben een belangrijke taak bij het reinigingsproces in het lichaam. Antioxidanten zijn stoffen die schadelijke toxische stoffen in het lichaam helpen te neutraliseren. Op deze wijze beschermen ze onze cellen, organen en weefsel. Daarnaast helpen ze het verouderingsproces te vertragen.

Antioxidanten komen voor in diverse soorten groenten en fruit, in kruiden en in noten en peulvruchten. Voor optimale werking van antioxidanten is inname van een hoogwaardig antioxidant supplement aan te raden. Advanced Antioxidant Complex van Perfect Health is een hoogwaardig supplement en bevat een breed spectrum reguliere en bijzondere antioxidanten in optimale doseringen en met een hoge biologische beschikbaarheid (opneembaarheid).

Perfect Health Detox voordeelprogramma

Het Detox voordeelprogramma van Perfect Health biedt ondersteuning bij de natuurlijke reiniging van het lichaam, de darmen en helpt bij afvoer van schadelijke stoffen dankzij de juiste antioxidanten. Het programma bestaat uit 3 kwartaalverpakkingen van de hiervoor genoemde supplementen. De producten zijn los verkrijgbaar, maar kies je voor het basisprogramma dan profiteer je van maar liefst 10% korting op al deze producten.

Advies nodig over een gezonde weerstand?

Onze gezondheidsadviseurs beantwoorden graag al jouw vragen en geven je advies op maat.

Tags

Bericht delen

Weten welke supplementen je nodig hebt?

Doe de Gratis Online Vitaminen Check en kom er achter welke supplementen jij goed kan gebruiken.

Hoe gezond ben je nou echt?

Doe de Bloed Health Check en kom er achter welke supplementen je gezondheid kunnen ondersteunen.

Hoe gezond zijn jouw darmen?

Doe de Darm Health Check en kom er achter welke supplementen je darmen kunnen ondersteunen.

Lees ook

Curcuma
Zink
Cortisol de oorzaak van slechte slaap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks informatie en advies over voeding en supplementen.

10% korting

10% korting ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang wekelijks het laatste gezondheidsnieuws, persoonlijke aanbiedingen en actiecodes en ontvang direct 10% korting op je eerste bestelling.